Projekt 365 :: teden 3 :: ? (vprašaj)

10/03/2011 ob 20:56

Zadnjih sedem dni je bilo v znamenju vprašajev in vprašanj. In kolikor sem pričakovala, da bo to “izi” in “fun”, sem tekom tedna vsak dan sproti ugotavljala, da ni tako zelo “izi”, ampak “fun” je pa še vseeno bilo. Tako so tu fotografije preteklega tedna, vse naslovljene z “?”


15/365 :: “Sneg??” sem si mislila, ko sva s psičko stopili ven, na zadnji nočni sprehod pred spanjem. Ampak sneg je bil kratkotrajni. Do prvega jutranjega sprehoda ga že ni več bilo.


15a/365 :: ?? Presenečena nad dejstvom, da si nekateri upajo spustiti po klančini navzdol, ko je sneg. In ravno tako presenečena, ko se po sledeh vidi, da je spust uspel brez padca. Super (wo)men-i! Ali pa sem samo jaz preveč strahopetna, ker si tega ne upam.


16/365 :: Na Jožičinem blogu sem namesto besede “otok” prebrala “otrok” in ker je tako narobe prebrana beseda v kontekstu prebranega delovala še sprejemljivo smiselno, pa vseeno zelo vprašujoče, se mi je po prebranem narisal vprašaj. In ker se je ta teden iskalo vprašaje sem to pofotografirala. Potem sem zagledala še zanimivo sestavljen datum in čas. Tako urejene številke pa tudi vedno zbujajo vprašaje. Ko sem to objavila, se je javil znanec, s katerim se že dolgo nisva slišala in povedal, da je to datum njegovega rojstnega dne…


17/365 :: ? Zakaj se mi mehurčki smejijo??


18/365 :: Odkar vem, da vzorci na blagu majice, torbe, kopalk, zvezkov ipd. ne nastanejo sami od sebe, odkar vem, da to ustvarja človek, ki o vzorcu, barvah in postavitvi elementov vzorca razmišlja in odkar vem, da je za vse potrebnega precej truda, vzorcev nimam več za nekaj samo po sebi umevnega. Ko zdaj naletim na kakšen vzorec, ki mi je všeč, se mi avtomatsko porodi vprašanje o tem, kdo je vzorec ustvaril, kje je zdaj ta človek, kaj počne in ali se zaveda, da s svojim vzorce riše nasmeh na obraz?


19/365 :: Kdo si ti? Kdo sem jaz? Včasih se poznam, spet drugič ne. In ali veš, da se najbolj pozna tisti, ki pravi, da se ne pozna?


20/365 :: Si danes videl/a kakšen nasmeh? Verjetno si, zdaj ko je več sonca, imajo vsi narisano vodoravno belo črto skozi spodnji del obraza.
(eden je skrit tudi na tej fotki, če ga najdeš, je tvoj)


21/365 :: ?? Mini piksna obstaja? Mini coca-cola-pola(roid). V živo je zelo cotkana.
Polaroid efekt je nastal s pomočjo programčka Poladroid.

V novem tednu se bomo vsak dan prebujali, ker tema za teden št. 4 je Prebujanje.

  • Share/Bookmark
 

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !